Ar žinote, kas gadina mūsų maisto produktus ?

   Ar žinote, kas gadina mūsų maisto produktus ? Tai  mikroskopinis grybas - pelėsis, kuris didžiulėmis kolonijomis,  palankiomis sąlygomis, greitai įsikuria ant augalinės ar gyvulinės kilmės maisto. O kaip nuostabiai

jis atrodo padidintas šimtą ar du šimtus kartų??? Šeštokai dalinasi savo tyrimų įspūdžiais ir nuotraukomis.

 

Mokytoja Virginija Spundzevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Pamokų laikas
Pertrauka
  • 1. 08.05 – 08.50
  • 2. 09.00 – 09.45
  • 3. 09.55 – 10.40
  • 4. 10.55 – 11.40
  • 5. 12.15 – 13.00
  • 6. 13.10 – 13.55
  • 7. 14.05 – 14.50
  • 8. 15.00 – 15.45
Aktyvi mokykla
Sveikatiada
Sveika mokykla